Service en onderhoud

Is jouw auto toe aan een grote of kleine onderhoudsbeurt? JAMES Autoservice Smits Bergambacht verricht onderhoud en reparatie aan alle auto’s, ongeacht merk, type of dealer met behoud van fabrieksgarantie. Welke auto je ook rijdt, je kunt altijd bij ons terecht.

Ook daarom ga je naar JAMES Smits Bergambacht!

Maak een afspraak

Wanneer heeft een auto onderhoud nodig?

Moderne auto’s hebben een symbool of lampje op het dashboard dat aangeeft of de auto onderhoud nodig heeft. De boordcomputer geeft in veel gevallen aan hoeveel kilometer je nog kunt rijden tot de auto onderhoud nodig heeft. In het onderhoudsboekje staat het onderhoudsschema wat bij die auto hoort.

Door regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, kom je niet voor verrassingen te staan. De auto wordt op belangrijke punten gecontroleerd en de olie wordt ververst.

Een grote onderhoudsbeurt geeft je een volledig inzicht in hoe het er met jouw auto voorstaat.

Tijdens de APK let onze keurmeester o.a. op:

  • De remmen
  • Wielophanging en schokdempers
  • Banden
  • Stuurinrichting
  • Verlichting en carrosserie
  • Uitlaatgassen

Prijsopgave & Rijgarantie

Bij JAMES kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt goed advies tegen een scherp tarief. Wanneer je een afspraak maakt, kun je aangeven dat je vooraf een prijsopgave wilt. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.

Er kan altijd iets gebeuren waardoor je niet meer verder kunt. Voor al die gevallen is er JAMES Rijgarantie: dag en nacht direct hulp bij autopech. De Rijgarantie kun je gemakkelijk afsluiten bij de JAMES-vestiging.

Airco onderhoud

Bij JAMES zorgen we er graag voor dat je zorgeloos van jouw airco gebruik kunt maken. We bieden daarom de volgende onderhouds- en controlebeurten:

  • Airco check
  • Airco onderhoudsbeurt
  • Airco geurbehandeling

Wij adviseren om de airco check jaarlijks preventief te laten uitvoeren. De airco onderhoudsbeurt kan het beste iedere twee jaar gedaan worden.

Gecertificeerde kwaliteit

JAMES vindt kwaliteit en duurzaamheid belangrijk. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. BOVAG is het kwaliteitskeurmerk voor consumenten in de autobranche.

Lees meer op www.stichtingduurzaam.nl